Haberler ve Duyurular

Duyurular

Stratejik Sektör Konuşmaları - Abdurrahman Çeliker

13 Aralık 2023 – Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kampüsü

İktisat Halkası olarak ULİSA ile birlikte düzenlediğimiz Stratejik Sektör Konuşmaları’nda bu hafta ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çeliker’in “Bor Madenleri ve Ekonomiye Katkısı” başlıklı sunumunu dinledik.

Stratejik Sektör Konuşmaları - Prof. Dr. Yasin Şehitoğlu

01 Aralık 2023 – Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kampüsü

İktisat Halkası ULİSA ile birlikte düzenlediğimiz Stratejik Sektör Konuşmaları’nda bu hafta Prof. Dr. Yasin Şehitoğlu’nun “Savunma Sanayiinde Tarihsel Bağlam ve Gelecek Öngörüsü” başlıklı sunumunu dinledik.

Stratejik Sektör Konuşmaları - Hasan Önal

01 Kasım 2023 – Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kampüsü

İktisat Halkası olarak ULİSA ile birlikte düzenlediğimiz Stratejik Sektör Konuşmalarının ikincisinde Ticaret Bakanlığı, E-İhracat, Dijital Pazarlama ve Yeni Nesil Teknolojiler Daire Başkanı Sn. Hasan Önal’ın “Dijital Ekonomi ve Geleceğin Trendleri” başlıklı sunumunu dinledik.

Stratejik Sektör Konuşmaları - Erdal Çelik

11 Ekim 2023 – Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kampüsü

İktisat Halkası Derneği Başkanı Dr. Ümit Naci Yorulmaz ve AYBÜ Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Araştırmalar Enstitüsü Başkanı Doç. Dr. İbrahim DEMİR’in açılış konuşmaları ve Prof. Dr. Erdal Çelik’in “Savunma Sanayiinde AR-GE ve Yerlileştirme Çalışmaları” başlıklı sunumu ile gerçekleşti.

Haberler

İktisat Halkası

0